3 Gangen keuzemenu

Maandag 1 Juni vanaf 12:00 bent U bij ons weer van harte welkom.
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en het horecaprotocol van KHN.
Er vind vooraf een controle gesprek plaats ,
Wij vragen U vriendelijk om niet zelf plaats te nemen op het terras of in het restaurant, U word ontvangen door een gastvrouw of gastheer.
Overdag kunt U bij onze terecht voor een kop koffie met gebak of een drankje met een broodje en vanaf 17:30 tot 20:00uur kunt U genieten van een warm / koud buffet incl drankjes voor maar €29,50 . waarbij onze medewerkers het bord met de door u gekozen gerechten klaar maakt op een veilige en hygiënische manier.
Reserveren op het terras is niet nodig, reserveren in het restaurant kan aan de deur via de mail of op telefoonnummer 0596-623480

 

Voorlopig kan er niet van de lunchkaart of het 3 gangenkeuzemenu gebruik worden gemaakt.

De Lunchkaart: 

De gerechten op de lunchkaart kunnen worden besteld tot 17:00 uur.
De kindermenu`s kunnen na 17:00 uur ook worden besteld.

 3 Gangen keuzemenu

Bij dit menu kunt u de keuze maken uit één van de zes voorgerechten, één van de zes hoofdgerechten of de dagschotel en een keuze uit onze dessertkaart. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, diverse groenten, gebakken aardappelen en friet.

Het drie gangen keuzemenu kan worden besteld van af 17:00 uur tot 20:00 uur. Iedere dag staat er een andere dagschotel op het menu. Het is ons streven om 2 a 3 keer per jaar een nieuwe menukaart samen te stellen. Wij laten ons inspireren door seizoen afhankelijke en streek gebonden producten.

 

 Een cadeau tip!

Bij ons verkrijgbaar een diner bon in elke gewenste waarde.

Wij accepteren  alleen de dinerbonnen van de Boerderij, en de bonnen van dinerbon.nl .

Klik hieronder voor:

Drie gangen keuzemenu

Dessertkaart

Lunchkaart